Paris - Brest - Paris


Jeg cykler mange kilometer i en international langdistanceklub.Den danske afdeling er Audax Randonneurs Danemark.

Hjemmeside

På den danske hjemmeside kan man læse om forskellige aktiviteter.

Hvert 4. år køres verdens længste og ældste motionsløb i Frankrig fra Paris til Brest og retur til Paris.
Det er på 1.224 km og skal køres indenfor 90 timer.I den tid skal man selv sørge for at købe mad og finde tid til at sove.

Sådan gik det:

1.240 km fra Paris til Brest og retur til Paris blev klaret på 85. timer og 15 minitter. Løbet skulle gennemføres på 90 timer. Jeg brugte 54 timer og 42 minutter på at cykle. resten af tiden blev brugt til at sove, stå i kø, gå på restuarant ved kontrolstederne m.v. Jeg sov ialt 11 timer.

Jeg kørte i et godt team. På trods af meget regnvejr havde jeg en god tur.

Vi startede med at køre kl. 22.50 om aftenen. efter 450 km var vi i Loudeac, hvor jeg sov 5 timer i en bus. Herefter var det ud til Brest og vende og efter yderligere 325 km kom vi tilbage til bussen, hvor jeg fik sovet 5 timer. På vej tilbage til Paris blev vi enige om kun at sove en time i Mortagne Au Perche, inden vi kørte ud i natten for at køre de sidste 140 km. Jeg var tilbage til Paris (målområdet lå i saint Quentin en Yvelines Guancourt - en forstad vest for Paris).

Der deltog 5.000, heraf udgik ca. 1500. Der var ialt 173 danskere til start, heraf 7 kvinder til start. Alle 7 gennemførte.

Udover et søvnunderskud har jeg ikke haft nogen skavanker af turen.

På hjemmesiden www.maindruphoto.com kan der ses regnvejrsfoto ved at klikke ind under Paris Brest Paris 2007 ved selectionnez og her benytte mit startnr. 4320.


Opdateret d. 4.9.2007